Kerek, pöttyös lánykatáska | baniko műhelye

Kerek, pöttyös lánykatáska

1-2 hónapja Bogi ovis barátnőjének anyukájától kaptam egy csomó (azt hiszem IKEA-s) vastagabb vászon anyagot. Van köztük pöttyös, virágos, kék, csíkos - egyből elkezdett járni az agyam, hogy miket lehetne varrni belőlük. Mivel vastagabb anyagról van szó, ezért valami kerti dolgot (pl. székre ülőke) tudnék elképzelni belőlük, ill. táskákat (pl. oldaltáskák, strandtáska stb.). S mivel muszáj volt valamit varrnom belőlük, így gyorsan - Bogi Hello Kitty-s táskájának mintájára - varrtam is belőle egy lányka táskát, amit elsősorban azon lánykáknak ajánlanék, akik nemcsak a rózsaszínért rajonganak. A vállpántja állítható, így vállon is, ill. oldaltáskaként is hordható. De ez a táska már foglalt, mert Bogi ovis barátnője kapja köszönetképpen az anyagokért. :-) 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: