Keresztszemes babakocka | baniko műhelye

Keresztszemes babakocka

Most megint egy régebbi munkámat szeretném megmutatni Nektek, amit kb. 7-8 évvel ezelőtt kisfiam születése előtt készítettem: ez pedig egy kockásfülű nyuszis, keresztszemes hímzett babakocka. Akkoriban történt ugyanis, hogy egy keresztszemes újságban megláttam pár szintén hímzett babakockát. Ezek a többnyire geometriai mintákat ábrázoló színes kockák annyira megtetszettek, hogy megkértem férjemet, tervezzen nekem egy hasonló kockát Szabinak. S hogy miért a kockásfülű nyuszira esett a választásom? Már nem emlékszem, talán abban az időben sokat adhatták a tv-ben a mesét. Keresztszemes babakockaSzóval, férj megtervezte Photoshopban a mintát, majd készítettem belőle egy papírmakettet, együtt kiválasztottuk a hímzőfonalakat hozzá, s kezdődhetett is a munka. Hogy én mennyit szidtam a férjemet a köröknél, amikor fél szemet kellett csak hímezni!!!! Babakocka tervekKihímzett babakocka varrás előttDe azért az összkép magáért beszélt, ill. a fiam öröme is, mikor úgy 6-8 hónapos korában megkapta. :-) Most már a szekrényben a helye, őrizzük az utókor számára. :-) Kész keresztszemes babakockaSzabi a babakockávalSzabi a babakockával1Jó alkotást!  

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: