Kézműves tábor | baniko műhelye

Kézműves tábor

A suli végeztével a táborok világát éljük. Egyrészt, mert Bogi még oviba járt (most már neki is vakáció van - pénteken ment utoljára), másrészt itthon unalmas lenne az élet barátok nélkül, harmadrészt nehéz úgy itthonról dolgozni, hogy 5 percenként elhangzik az anyaaa (vagy épp az apaaaa - gyere játszani) kiáltás. Így túl vagyunk már egy sporttáboron (túrakenuzás, strandolás, számháború, labdajátékok, bicajozás stb.) és egy kézműves táboron is, ahol időutazáson vettek részt a gyerekek (különböző történelmi korokban jártak), és ehhez kapcsolódóan készültek alkotások, ill. az ebéd is az adott korhoz volt köthető. Elnevezésben mindenképp - hétfőn pl. "mamuthúst" ebédeltek.  Szabi ezeket a gyönyörűségeket készítette (az őskor valahová elkeveredett): ÓkorKözépkorÚjkorLegújabb kor Időutazó füzetNekem a középkor a kedvencem, s Szabinak is az az időszak tetszett a legjobban. Vajon miért? :-)

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: