Kézzel festett porcelán gyerek étkészletek | baniko műhelye

Kézzel festett porcelán gyerek étkészletek

Egyre jobban élvezem a szombat délelőttönkénti Római parti piacokat. Csak azt sajnálom, hogy azokat a klassz sárga létrákat vissza kellett adnom, mivel a továbbiakban önállóan működik majd a piac, ahogy a neve is mutatja. Szeretek piacra járni, sokszor a család is elkísér. Amíg én árulok, addig a gyerekek játszanak a játszótéren, vagy elmennek a közeli cukiba vagy épp pónilovagolnak. Én meg egyre több klassz árussal ismerkedhetek meg, egyre több dolgot tudok meg róluk, ill. a termékeikről. Közvetlenül tőletek pedig nagyon hasznos visszajelzéseket kapok a plüsseimmel és egyéb termékeimmel kapcsolatban.

Még a nyáron, talán júniusban történt, hogy szintén beszélgetésbe kezdtem az egyik érdeklődővel a piacon, akiről kiderült, hogy ő is kézműves és itt lakik a kerületben, de most csak nézelődni jött ki. Hurrá, gondoltam, így könnyű lesz vele társalognom. Ahogy elkezdtünk arról beszélgetni, hogy ő mivel foglalkozik, azonnal kiderült, hogy mi bizony már ismerjük egymást. Ugyanis körülbelül négy évvel ezelőtt tőle rendeltem Szabi ovis ballagására az óvónéniknek a ballagási ajándékot. Ildi volt az, a Szizi művek tulajdonosa. Személyesen soha nem találkoztunk, és a kész termékért is egy másik anyuka ment el, de a nevét megjegyeztem, ill. az ovis ajándékról is született is egy bejegyzés.

Innentől kezdve kávézás kázézást követett és több hónapnyi kemény munka után megszülettek a kézzel festett porcelán gyerek étkészleteink.

A különböző méretű csomagokban ötvöztük Ildi kézzel festett porcelánjait, ill. a plüssállataimat. Olyan ajándékcsomagot szerettünk volna összeállítani, ami

  • egyszerre cuki és hasznos, így a gyereknek és a szülőknek is örömet okozol vele,
  • többféle méretben kapható az alapcsomagtól kezdve a full extrás csomagig,
  • nevesítve is kérhető, hogy még személyre szólóbb ajándékot adhass,
  • egyedi, saját tervezésű kézműves termék
  • boltban nem kapható.

Jelenleg öt féle állatmintás - rókás, baglyos, tukános, békás és cápás - étkészlet közül tudtok választani. Tervezzük, hogy idényszerűen kibővítjük a készletet az adott ünnep állatkájával is - pl. karácsonykor rénszarvassal vagy húsvétkor nyuszissal. Egyelőre nem tervezzük új minták bevezetését, de egyedi megrendeléseket szívesen teljesítünk.

És hogy kiknek ajánljuk?

Elsősorban azoknak, akik

  • szeretnek kitűnni a tömegből, és szeretnék egyedi, személyre szabott ajándékkal meglepni gyermeküket, szeretteiket vagy akár saját magukat,
  • épp látogatóba mennek kigyermekes barátnőjükhöz, de nem szeretnének üres kézzel beállítani,
  • szeretnék, ha nem a kukában landolna az ajándékuk, hanem örök emlék maradna,
  • szeretik vidám, színes kézműves tárgyakkal körülvenni magukat, amik inspirálják, jó kedvre derítik őket,
  • még emlékeznek gyerekkorukból a saját mesmintás kedvenc étkészletükre, amiből a nagyinál ettek és ittak, és ezt az emléket tovább szeretnék adni gyerekeiknek is.

Ha Te is magadra ismertél a fenti felsorolásból, akkor ne habozz, látogasd meg Szizi oldalát a további információkért, megrendelésekért. Az egyszerűség kedvéért, illetve mivel Ildinek nagyobb gyakorlata van a törékeny temékek csomagolásában és szállításában, ő fogja postázni a megrendelésket. A plüssöket 3 év alatti korosztálynak a gombszemei miatt nem ajánlom.

Bármilyen kérdés esetén keressetek bátran Minket!

Szizi és baniko

Ha tetszett a bejegyzés, és úgy gondolod, hogy van olyan ismerősöd, aki örülne egy ilyen ajándékcsomagnak, ne habozz és oszd meg vele kérlek! Köszönöm.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: