Küldj egy virágot! Te is segíthetsz! | baniko műhelye

Küldj egy virágot! Te is segíthetsz!

A Kreatív homokozó nyár elején egy kezdeményezést indított, mellyel a Gólyahír Egyesületnek (nehéz helyzetben lévő várandós anyáknak) szeretnének segíteni. A projekt lényege, hogy bárki, aki kedvet érez hozzá, készít egy virágot, elküldi a lányoknak, s ők takarókat varrnak belőle. A gyerekek miatt sajnos nekem is csak most az utolsó pillanatban volt időm elkészíteni a virágokat. (Elküldési határidő: 2012. augusztus 31.)

Először varrni akartam virágot, mert úgy láttam inkább horgolt virágok készültek. Végül úgy döntöttem először megnézem van-e itthon filc anyagom, s ha igen, mit tudok kihozni belőle. Szerencsére még az óvónéninek készített búcsúajándékból maradt anyagom. Íme így néznek ki az elkészült virágok.   Az alábbiakban a kék virág elkészítését szeretném bemutatni:

filcviragok-tutorial

filcvirag-tutorial1

filcvirag-tutorial2

filcvirag-tutorial3

filcvirag-tutorial4

filcvirag-tutorial5

filcvirag-tutorial6

Ugye nem is volt olyan nehéz? Ráadásul hamar el is készül. Ha épp nem takaróra kerül, akkor rávarrhatjuk hajráfra vagy készíthetünk belőle hajcsatot is.          

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: