Lányka szoknya | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

Gyors és könnyű lányka szoknya 1 óra alatt

Az ovi vége felé történt, hogy piros napot tartottak az oviban. Ez azt jelentette, hogy aznap mindenkinek valami piros rucit kellett felvennie. (Vegyes csoportba járunk, s a nagycsoportosoktól úgy köszönnek el a többiek, hogy minden nap valamelyik ballagó kedvenc színébe öltöznek az évzáró előtti 1-2 hétben, s olyan játékokat játszanak egész nap, amit a ballagó csemete szeret.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: