Lányos pénztárca | baniko műhelye

Lányos pénztárca

Természetesen Bogi is kapott egy a korához illő pénztárcát. Mivel ő még kevésbé tud vigyázni a pénzre, így az övé cipzáros lett, s egy rózsaszín hercegnős anyagot választottam neki. (Szerinte a Disney hercegnők ruhái vannak rajtuk. Lehet.) Később akár kulcstartóként is hordható, s bevallom őszintén néha én is kölcsön szoktam kérni tőle. Főleg olyankor, ha kis táska van nálam, s az én nagy böhöm pénztárcám nem fér bele a sok egyéb apróság mellett. Lányos pénztárcaLányos pénztárca1

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: