Lassan véget ér... | baniko műhelye

Lassan véget ér...

Lassan végéhez közeledik a tavaly nyáron elkezdett textiljáték-készítői képzésem. Már csak bő 3 hét van hátra a vizsgáig, így egy rövid időre elköszönök Tőletek. Valószínűleg nem lesz időm a bloggal foglalkozni vagy csak nagyon ritkán. Ráadásul holnap évzáró, s menthetetlenül itt a vakáció is. Az elkövetkezendő pár hétben a leendő vizsgámra és a készülő webáruházamra fogok fókuszálni.  

Előre is köszönöm a türelmeteket. Hamarosan újra találkozunk!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: