Lenvászon hatású designer lakástextilek a párnáinkhoz | baniko műhelye

Lenvászon hatású designer lakástextilek a párnáinkhoz

  A póló- és passzéanyagokkal együtt rászántam magam, hogy rendeljek ezekből a lenvászon hatású designer lakástextíliákból is, amelyek gyártója a Premier Prints. Néha a lakásunk is megérdemli a kényeztetést. :-)) Ráadásul nálunk a zöld és a sárga az uralkodó szín, amihez a narancs nagyon jó kiegészítőként társul. A zöld anyag annyira bejön, hogy gondolkodom, hogy az IKEA-s foteljeinket is felöltöztetem velük. Hamarosan jövök és mutatom a szép, új párnahuzatainkat. Lenvászon hatású designer textíliákPasszé-és pólóanyagok: klasszak így együtt, ugye? Passzé- és pólóanyagokPatentokat is rendeltem, egyelőre inkább fiús színekben, mert rózsaszín épp nem volt készleten:

Színes patentok Színes patentok

 

Fotózás után nem volt kedvem szétválogatni a patentokat, így gyorsan egy dobozkába belehúztam az egészet. Aztán olyan jól mutattak összekeverve, hogy újra kiöntöttem a fotódobozomba, s egy szívet formáltam belőlük: PatentszívMár alig várom, hogy nekikezdjek a párnahuzatokra, de előtte még Szabi terrakotta rövidnadrágját kell befejeznem. :-)) Jó alkotást kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: