Lili baba is kapott egy új sapkát és sálat | baniko műhelye

Lili baba is kapott egy új sapkát és sálat

Bogi addig nyaggatott, míg rászántam magam, hogy Lili babának is kössek egy új sapit és sálat. Persze Lilinek egyből megtetszett, fel is próbálta, én pedig fotózhattam le. Férjem meg is kérdezte, hogy direkt ilyen csíkosra csináltam-e a sapit, mert neki nagyon tetszik. De sajnos ki kellett ábrándítanom: a mintát nem én találtam ki, így adta ki magát a fonal. (A kötött darab nagyságától függően változik a minta.) A sál is igen érdekes lett: különböző méretű téglalapok vannak egymás mögé "ragasztva". Lili-sapka-sal-by-banikoLili-baba-sapka-sal1-by-banikoUgye milyen helyes kis sapkája lett Lilinek?

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: