Luca napi vásár az oviban | baniko műhelye

Luca napi vásár az oviban

Elmúlt már ugyan Luca napja, de olyan jó kis díszeket vettem az oviban a vásárban, hogy muszáj megmutatnom Nektek. :-) Hátha van még időtök karácsony előtt, s kedvet kaptok az alkotáshoz.

1. Éneklő cserép angyalka

Eneklo-angyalka-cserepbol

2. Zseníliadrótból hajtogatott karácsonyi dísz

Zseniliadrotbol-karacsonyi-disz

3. Az egyik kedvencem: kis csengettyű cserépből.

Az ovi egyik dadusa készítette ezeket a kis csengettyűket. Nagyon szép téli táj van ráfestve, szarvasokkal, fenyőfákkal, havas tájjal. Egyszerűen mesés! csengettyű

4.  Tobozból és gyöngyből készített karácsonyfa.

Ez az ötlet pedig egyenesen zseniális! Egyszerű, de nagyszerű. S hogy a fa megálljon a talpán, aranyra festett diókat ragasztottak alá. Ez a kedvencem. :-) Tobozbol-karacsonyfa Ha kedvet kaptatok, nosza rajta, van még egy kis idő karácsonyig. Egyik sem egy időigényes darab. Jó alkotást kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: