MamaZoo - Univerzális játéktárolók egyedi igényekre szabva | baniko műhelye

MamaZoo - Univerzális játéktárolók egyedi igényekre szabva

Buki Melinda vagyok, a MamaZoo játéktárolók megalkotója. Történetem több, mint három évvel ezelőtt indult, mikor kislányommal várandós voltam. Sok anyukához hasonlóan én is szerettem volna szebbé varázsolni a környezetét, gyerekszobáját. Kezdetben neki készítettem lakberendezési textíliákat. Nem volt tudatos tervezés mögötte, szép lassan tisztultak le a dolgok és alakult ki, hogy végül a játéktárolók készítése lesz a fő termékem.

A tárolók 100% pamutvászonból és erős bútorvászonból készülnek, a minták filcből vannak rávarrva. Egyszerre puha és tartós így a tároló, mosható 30 fokon és akár 10 kg-ot is elbír. Magassága általában 38-40 cm ugyanekkora átmérővel. A minták minden kis darabja egyesével rá van varrva a tárolóra, hogy a legkisebbeknek is biztonságos legyen.

Tárolóim gyakorlatilag univerzálisak. Eredetileg játéktárolónak készítem őket, de volt már olyan is aki szennyesruha tartónak vette, vagy a család benti papucsait, esetleg a fonalkészletét tárolja benne. Nem beszélve az egy-egy bújócskában betöltött szerepéről, mert a gyerekek valamiért imádnak elbújni benne. 

 

Melinda és a MamaZoo felajánlása:

10% kedvezmény bármely 2016. december 10-éig megrendelt egyedi játéktartóra. A kedvezmény érvényesítéséhez kuponkód szükséges, melyet a baniko webshopban történő, min. 9.500Ft-os vásárlás után e-mailben küldök ki a vásárlóknak. Így tuti, hogy karácsonyig még elkészül, és akár ebbe pakolhatod az ajándékokat a fa alá. :-)

Honlap: http://www.mamazoo.hu/

Facebook: www.facebook.com/MamaZoobasket

 

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: