Meglepetés - újabb anyagokat kaptam | baniko műhelye

Meglepetés - újabb anyagokat kaptam

Amíg Siófokon nyaraltunk, kaptam egy üzenetet Ágitól, akivel együtt jártam szabásminta-szerkesztő tanfolyamra, hogy járt otthon Pécsett, s hozott nekem egy zacskónyi csipkeanyagot. Tudniillik a szülei régen csipkegyárban dolgoztak (ha jól emlékszem), de sajnos ő kevésbé szereti a csipkét. Természetesen nagyon megörültem a hírnek (ezúton köszönöm újfent Áginak az anyagokat), s a nyaralás után Bogival el is mentünk a csipkékért. Bogi ránézett a felső pirossal hímzett, fekete tüll csipkedarabra, s máris lecsapott rá, hogy az kell az ő Barbie-jához fátyolnak. :-)) Hazaérve persze az volt az első dolgunk, hogy kiborítottuk és megnéztük a többi csipkedarabot is, majd színek szerint csoportosítottam őket, s tovább csodáltam. Volt köztük bordűrös és telehímzett csipkedarab is. (A képen csak a töredékük szerepel.) Mondanom sem kell, hogy rengeteg barbies színű volt közte (fehér, krém, koral, piros, lila stb.). csipkeanyagok ÁgitólA kedvencem - igaz ugyan, hogy nem csipke, de gyönyörű anyag és még rugalmas is - az alsó barna alapon fehér vagy krém színű mintás. Le is fotóztam közelebbről: kedvencRáadásul a héten Szabi osztályfőnökétől is kaptam egy IKEA-s zacskónyi kötött anyagot. Van köztük pár kötött-hurkolt, amiből macikat fogok készíteni, a vékonyabb anyagokból pedig Ken kap mellényeket, pulcsikat. A többin pedig még gondolkodom, mert elég vastagok és fiúsak. Szóval megint kereshetek a szekrényekben helyet, hogy el tudjam tenni az anyagokat. De ennél nagyobb gondom ne legyen! :-)          

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: