Meseboltos anyagok | baniko műhelye

Meseboltos anyagok

A gyerekek betegsége miatt, csak most pénteken tudtam bekukkantani az Allee-ban lévő Meseboltba. Az E-bay-ről rendelt anyagokhoz szerettem volna egyszínűeket vásárolni, de nagy siettségemben itthon hagytam az anyagokat. Persze azért most sem tértem haza üres kézzel. :-)
Ebből a babák kapnak új ruhákat. Bogi persze az összes rózsaszínre lecsapott, így övé az elsőbbség. Ebből a babák kapnak új ruhákat. Bogi persze az összes rózsaszínre lecsapott, így övé az elsőbbség.

Ezeket magamnak választottam. A zöldből táska lesz, a másikból pedig valami varrós cucc. Ezeket magamnak választottam. A zöldből táska lesz, a másikból pedig valami varrós cucc.

Jövőbeni terveimhez pár fiús anyag. :-) Jövőbeni terveimhez pár fiús anyag.

ebayrol Ha már fiús anyag: még ezeket sem mutattam. Az Ebay-ről rendeltem őket.

Nektek melyik tetszik?

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: