Mikulászacskó | Bakonyi Anikó | baniko műhelye
Kézműves mikulászsákok mikulásra

5 szuper kézműves mikulászsák, amibe elrejtheted gyermeked ajándékát

Lassan közeledik a gyerekek körében egyik legnépszerűbb, és várva várt hónapunk a december. Ilyenkor nem csak a Jézuska/Angyalka hoz nekik ajándékot, hanem még a Mikulás is ellátogat hozzájuk. Sőt! Vannak olyanok, mint a lányom is, akik ebben a hónapban ünneplik a születésnapjukat is. Az ünnepek közeledtével egyre inkább gyerekeink kerülnek a középpontba: az év vége felé haladva azon törjük a fejünket, hogy milyen ajándékok kerüljenek a fa alá, mi kerüljön a mikuláscsomagba vagy mit adjuk a szülinapjára? Mert lássuk be, minden gyerek szeret ajándékot kapni, és számunkra a gyermekünk öröme a legnagyobb kincs.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: