Mutatós szaloncukor textilből | baniko műhelye

Mutatós szaloncukor textilből

Az elmúlt pár napban újabb terméket gyártottam a Luca napi vásárra. Mivel a karácsony színe a piros, zöld, fehér, ezért piros-fehér kockás, piros-fehér pöttyös és zöld-fehér pöttyös anyagokból alkottam. Napközben varrtam, esténként tömködtem a termékeket. Bevallom őszintén ez utóbbit a végére már kicsit untam is, de a végeredmény megérte. Még közel sincs vége, mert Tamás a saját fenyőfánkra is rendelt pár piros-fehér pöttyös verziót. :-) textilszaloncukrok1S hogy mi ez az új termék? Szaloncukor textilből varrva: nem romlik meg, évekig eltartható (nem eszi meg senki), emellett remekül mutat a fenyőfán. De ajándékba is adható, ill. csomagoláson ajándékkísérőként is jól mutat. Mi mindig két féle szaloncukrot veszünk: az egyikkel a fát díszítjük, a másikat pedig betesszük a fa alá, s azt esszük. Az előbbinél a külső, az utóbbinál az íz számít. Ezekből a textilszaloncukrokból eddig 32 db-ot varrtam, de ha időm engedi készítek a saját fánkra is, így jövőre már elég egy féle szaloncukor is. Sőt a bejárati ajtóra, a kukucskálóra is kiakasztok pár darabot. :-) textilszaloncukrok-by-baniko Legközelebb azt is megmutatom, én hogyan készítettem el a szaloncukrokat. Tartsatok velem akkor is!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: