Nagy volt ma reggel az izgalom... | baniko műhelye

Nagy volt ma reggel az izgalom...

Ugyanis már régen elfogytak a polárjaim, csak időhiány miatt még nem tudtam rendelést leadni. Múlt héten végre hozzájutottam, viszont izgultam, hogy kiszállítják-e még máig, mert jövő héten nem leszünk itthon. Akkor nyugodtam meg igazán, mikor Szabi reggel az ablakon kitekintve jelezte, hogy épp most állt meg egy GLS-es autó a ház előtt, és a bácsi hoz egy nagy dobozt (kb. 10 kg). Kisgyermeki izgalommal rohantam a kapucsengőhöz, mivel ettől a cégtől még nem rendeltem anyagot, és már nagyon kíváncsi voltam. Azt sejtettem, hogy a monitoron látott (még akkor is, ha az enyém színhelyes) és a rendelt anyag között lehet eltérés, de végül csak két színben csalódtam. Viszont okosan egy katalógust is kértem, hogy a jövőben tuti olyan színeket tudjak rendelni, amik passzolnak a designer textiljeimhez.

Amikor csomag jön, nem csak én vagyok izgatott, hanem a gyerekek is. Így természetesen segítettek a doboz kibontásában - húzták-vonták a nagy fekete zsákokat, de sikerült kibontaniuk.

Rózsaszíntől a feketéig.

 

Tedd fel az a kezed, ha tudod, hogy melyik az a két szín, ami nem illik a baniko stílusba? Megsúgom: a második oszlopban lévő barack szín és a narancs alatt lévő - monitoron khakinek tűnő, a valóságban egy csúnyább szó jutott róla az eszembe. De van olyan anyagom, amihez passzol, csak épp nekem nem tetszik. Szóval azért el fog fogyni. :-) Miután a színkatalógusban ellenőriztem, hogy tényleg azok a színek jöttek-e, amiket rendeltem, Boginak adtam pár designer anyagmaradékot a kezébe. Ő pedig boldogan párosította össze a polárokkal. Meg kell mondjam, hogy látatlanban is sikerült nagyon klassz, a meglévő textileimhez harmónikusan illeszkedő anyagokat választanom. Most fülig ér a szám, remélem látod!

És hogy mire jó egy ilyen hatalmas papírdoboz?

1. Hát játékra. Űrhajós játékra. Szabi kitalálta, hogy készít belőle egy űrhajót. Nem spirázta túl, kivágott egy kört (az volt az űrhajó ablaka), adott az űrhajónak nevet (Kaméleon) - na ezen persze összevesztek. Bogi pedig valami csajosabbat választott volna, mint Csillagpor vagy Tűzvarázs. Végül nem követtem az eseményeket, így nem tudom mi lett a neve. Egy biztos, a húgával együtt beültek az űrhajóba és elindultak a Holdra ebédelni. Közben még hallottam, hogy meteoritok közé is keveredtek, és nem a Holdon szállnak le... Néha a legegyszerűbb dolgokból lesznek a legjobb játékok.

 

2. És persze itt nem ér véget a doboz élete, mert miután megunták majd a játékot, én fogom hasznosítani. Felvágom a szokásos méretre, és feltekerem rá a nem elrendezett anyagaimat. Így aztán csak nagyon kis részét kell majd kidobni a szelektívbe a doboznak.

Designer anyagok egy része - már így sem férnek el a polcon

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: