Nyarat idéző, romantikus párna szülinapra ajándékba | baniko műhelye

Nyarat idéző, romantikus párna szülinapra ajándékba

Mivel már régóta kézműveskedek, s több technikát is kipróbáltam, gondoltam előkeresem a régi fotóimat, s néha megmutatok ezekből pár dolgot Nektek. Lesz közte varrással, keresztszemes hímzéssel, s egyéb kreatív technikával készült alkotás is. A legelső, ami "szembejött velem" az alkotásaim közül, az az egyik barátnőm szülinapjára készített, nyarat idéző sárga-narancs párna, melyet saját készítésű virággal díszítettem. Lehet, hogy már mutattam is Nektek, de most nem találtam róla bejegyzést. Az a jó benne, hogy bárhogy lehet forgatni.

 Napsütötte, nyarat idéző párna

 

Nyarat idéző, sárga-narancs párna

És íme a virág közelebbről. A gombot a férjem választotta. :-)) Sokszor kikérem tanácsát a színek terén, főleg, ha nem találom a megfelelőt.

Saját készítésű virág a napsütötte párnára.

Jó alkotást, sok derűt, napsugarat kívánok ezen a borongós nyári napon!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: