Olvadozik a szívem | baniko műhelye

Olvadozik a szívem

No csak képletesen. Az előbb hozta a futár a legújabb anyagrendelésemet. Egyszerűen meseszépek, lélegzetelállítóak! Legszívesebben nekiállnék, s mindegyikből varrnék egy babaruhát. De most sajnos nem tehetem, majd a vizsga után. Szóval épp dolgoztam a lap-top előtt, mikor egy furgon ajtajának a becsapódását hallottam. Rohantam az ablakhoz, s láttam, hogy annak a futárcégnek az autója állt meg a ház előtt, aki az anyagjaimat is szállítja. Olyan izgatott lettem, mint egy kisgyerek, mikor ajándékot kap.  

Rohantam az ajtóhoz, s vártam a kapucsengő ismerős hangjára - de elmaradt. Aztán egyszer csak kopogtattak, s ott állt a futár a pici csomaggal. Furcsa, hogy 10 méternyi anyag milyen kevés helyen elfér. Természetesen izgatottan bontogattam ki az anyagokat, s sem a minőségben, sem a színekben nem csalódtam. Következő lépésként pedig elővettem a fotóapparátot, hogy Nektek is megörökítsem ezt a szépséget. Íme:

Íme a legújabb gyönyörűségeim!

Legyezőformában jobban látszanak az anyagok, bár nem fért rá mindegyik a fotóra. Ha szemfülesek vagytok, akkor már két karácsonyi textilt is észrevehettek. Megtaláltátok őket?

Ti melyik anyagból látnátok szívesen babátokra babaruhát? Írjátok meg hozzászólásban! Személyes kedvenceim a haragos tengert idéző sötétkékes zöldes virágos anyagok.

Addig is örömmel és mosollyal teli játékot és alkotást kívánok!

Megosztás

Hozzászólások (2)

  • anon

    Szia! Csodaszép anyagok! :) Megkérdezhetem, hogy honnan rendelted őket? Köszönöm! Üdv!

    2015.08.25.
  • Baniko képe

    Kedves Marcsi! Örülök, hogy Neked is tetszenek! A Hobbyművészből rendeltem őket. :-) Üdv. B.Anikó

    2015.08.31.

Oldalak

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: