osztálykirándulás | Bakonyi Anikó | baniko műhelye
Esztergom

Hová menjünk osztálykirándulásra?

Fel tudod még idézni egyik kedvenc osztálykirándulásodat? Emlékszel még a fogkrémmel bekent kilincsre vagy a hajnalig tartó beszélgetésekre, esetleg hogy valaki elhagyta a cipőjét? Ilyenkor év vége felé örök téma pedagógusok és szülők körében is az osztálykirándulás. Hová menjünk és mennyi időre? A legkedveltebb úticélok természetesen a nagyobb és ismertebb városok, régiók, úgy mint Budapest, Esztergom, Eger, Sopron, Debrecen, Szeged, Balaton és a Velencei-tó. De vajon mi olyan jó az osztálykirándulásokban? Hát elsősorban a közös élmény, amire akár később egy osztálytalálkozó alkalmával is szívesen visszaemlékszik tanár és diák egyaránt.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: