Ovis adventi készülődés 1. | baniko műhelye

Ovis adventi készülődés 1.

Kedden az oviban megvolt a közös adventi készülődés. Elkészítettük a csoport adventi koszorúját, készítettünk egy ajtódíszt a csoportszoba ajtajára, ill. dekupázsoltunk mécsestartókat, szegfűszeget tűztünk mandarinba, karácsonyfa formájú mécsestartót, ill. festett gömbdíszt is csináltunk. Még fotóznom kell pár dolgot, de egy következő bejegyzésben megmutatom, amit Bogi és Szabi készített. Amikor a gyerekek már unták a kézműveskedést, elmentek játszani, én átsurrantam megnézni, hogy a másik csoport (Delfin) mit alkotott. Készítettek üres bébiételes üvegből gyertya és tujaágak segítségével mécsestartót. Aztán papírból és fagolyóból angyalkát hurkapálcikán, zacskóból rénszarvast, ill. a lent látható zseniális mécsestartót kockacukorból. Kockacukor mécsestartó Gondoltátok volna, hogy kockacukorból is lehet hangulatos mécsestartót készíteni? Ha később meg is szeretnétek enni, akkor cukorsziruppal érdemes "összeragasztani" a kockákat. Ha viszont csak díszként használjátok, akkor nyugodtan ragasszátok ragasztópisztollyal. Próbáljátok ki, zseniális ötlet, s a kis mécses sem olvasztja meg a cukrot! Kreatív csomagolásként nem csak rénszarvast, hanem hóembert is készíthetünk papírzacskóból. (A zacskós képek forrása: Nők Lapja café fóruma) Zacskóból hóember   Örömteli alkotást kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: