Ovis fésűtartó a lányoknak | baniko műhelye

Ovis fésűtartó a lányoknak

Az oviban még tavasszal megígértem, hogy varrok a lányoknak egy fésűtartót. (Mert végre kiegyenlítődtek az arányok, s most már nem a fiúk vannak többségben, hanem fele-fele az arány.) Naívan azt gondoltam, hogy nyáron lesz rá időm, de nem így lett. Ellenben még tavasszal Esztertől, Bogi barátnőjének az anyukájától, kaptam egy csomó - valószínűleg - IKEA-ban vásárolt vastagabb vászonanyagot, többek között egy szép napsárga függönyt, ill. egy hozzá illő fehér-sárga csíkos anyagot. Ezekre esett a választásom a fésűtartónál, mert állítólag jövőre szép sárga falaink lesznek a csoportszobában. A tervezésnél az alábbi kritériumokat kellett szem előtt tartanom:
  • 50 cm-nél ne legyen szélesebb a fésűtartó,
  • ne legyen túl magas,
  • ill. min. 15 hely legyen benne a fésűknek.
Első körben szerettem volna egy átlátszó műanyag fakkot is az elveszett hajcsatoknak, de akkor túl magas lett volna a fésűtartó, ill. féltem, hogy a sok használattól előbb-utóbb elszakadt volna az a rész. FésűtartóÍgy inkább 3 lelógó csíkot varrtam rá (virággal a végén), s ezekre lehet a csatokat rápattintani. A 2 szélére pedig 1-1 "hurok" is készült a műanyag hajráfoknak. :-) viragok-a-fesutarton-by-banikoVégül (persze nem ez volt az utolsó művelet) pár narancs és zöld gombbal dobtam fel az egész fésűtartót. fesutarto-by-banikoRemélem használat közben is beválik. Ha felkerült a falra, megpróbálok újabb fotót is készíteni róla.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: