Óvodai búcsúajándékok 2012 | baniko műhelye

Óvodai búcsúajándékok 2012

Tavaly is igyekeztünk egyedi ajándékokat kitalálni az óvónénik munkájának megköszönésére. Többféle ötletből szavazással választottuk ki a többségnek tetsző ötletet, s azt valósítottuk meg. A nyertes ötlet pedig a következő volt:

Porcelánfestett bögre egyedi kiskanállal

Mivel teknőc csoport vagyunk, ezért logikusnak tűnt, hogy magával a teknőssel kéne kezdeni valamit. Teljesen véletlenül bukkantam Szizi Művekre a Facebookon, aki porcelánégetéssel foglalkozik, ráadásul utóbb kiderült, hogy itt dolgozik a kerületben. A már korábban elkészült munkáit megnézve a bögrék mellett döntöttünk. Szokás szerint férjem segítségét kértem, aki megrajzolta a 3 teknőst. Ilyenek lettek a kész bögrék:

bögre_Adri

bögre_Dóri

bögre_Judit

A bögrék mellé kiskanalak is készültek, köszönet érte Apolkának. Kiderítettem az óvónénik kedvenc színét és régi óvodai jelüket. Ezekkel díszítettük a kanalakat.

Porcelánfestett tányér ovis jelekkel

A bögrék mellett minden óvónéni és dadus kapott még egy ovis jelekkel festett, kiégetett tányért is. Az elejére a gyerekek ovis jele és az óvónéni/dadus neve került. Az aljára pedig egy minimális köszönő szöveg és egy évszám.

tanyér

Egy következő bejegyzésben pedig azt mutatom meg, hogy idén hogyan búcsúztak a ballagó gyerekek az óvónéniktől, dadusoktól. Tartsatok velem akkor is.

Megosztás

Hozzászólások (2)

  • anon

    Jó estét kívánok! 3 db tányérra lenne szükségem,júni.8-án lesz a ballagás! Van rá lehetőség?

    2017.05.04.
  • Baniko képe

    Kedves Nikoletta! A tányérokat nem én készítem, mi is csak rendeltük. A cikk elejében szerepel a készítő neve, és egy link talán a FB oldalára. Kérem vele vegye fel a kapcsolatot tányér ügyben. Előre is köszönöm. Üdv. B.Anikó

    2017.05.04.

Oldalak

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: