Patchwork szív esküvőre | baniko műhelye

Patchwork szív esküvőre

Tavaly nyáron férjem öccsének a menyasszonya megkeresett, hogy az esküvőjükre szeretne egy kb. 65x75 cm-es patchwork szívet, amire gombokat varrna, s a vendégek erre akasztanák fel az ifjú párnak szánt üzeneteket. Mivel mind a ketten nagy Karácsonyi lidércnyomás rajongók, ezért valami hasonló fekete-fehér kombinációban kellett gondolkodni. A Deviantart-on talált bal oldali szív volt a kiindulópont, s a kapott anyagok alapján a férjem a jobb oldali szívet tervezte:

 

Forrás

Én pedig megvarrtam. :-)) Be kell vallanom elég sokat szenvedtem a szívvel, főleg a bélésével. Nekem ez már túl nagy volt, így még egyszer nem vállalnám el. Minden tiszteletem azoké, akik gyönyörű patchwork takarókat varrnak. Részemről ilyen lett a végeredmény: Kész patchwork szívVégső formáját gombokkal feldíszítve kapta meg:

Fotó © Karikás Maja & Fülöp Zsolt

Sok boldogságot az ifjú párnak!

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: