Piacoztam hétvégén | baniko műhelye

Piacoztam hétvégén

No nem nagybani piacra kell gondolni, hanem most vasárnap rendezték meg 2. alkalommal a Pici Piac Baba-mama-gyerek dizájn vásárt, amire kimentem körülnézni. Nem szeretek vásárokba járni, de úgy gondolom, hogy ez a vásár pont nekem való. Egy hely, ami kifejezetten olyan anyukáknak, kismamáknak, gyerekeknek, családoknak szól, akik értékelik és szeretik a kézzel, saját manufaktúrában készült minőségi, kis szériás termékeket, melyek között megtalálhatók a  textiljátékok, babaruhák, gyerekszobai dekorációk, baba-mama kiegészítők is. A vasárnapi vásáron közel 70 kiállító várta a látogatókat. 

Már megvan a következő vásár hivatalos időpontja is: december 5-e, amire természetesen már én is jelentkeztem.  Judittal rengeteg ötletünk van a vásárral kapcsolatban, igyekszünk nagyon jól felkészülni életünk első dizájn vásárára. Remélem Ti is velünk tartotok decemberben!

Íme egy kis képes ízelítő a vásárról - a teljesség igénye nélkül. A fotókért pedig köszönet Little Pink Photography by Zitus-nak.

Kedves ismerősöm, Orsi és kislánya a hello anyuból - családbarát közösségi hely ökokávézóval (saját fotó)

Anya-lánya póló, ugye milyen ötletes!

 

Remélem sikerült kedvet csinálni a következő dizájn vásárhoz, s találkozunk december 5-én a Bálnában!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: