Piros-pöttyös babaruha variációk | baniko műhelye

Piros-pöttyös babaruha variációk

A Boginak varrt könnyű, gyorsan megvarrható szoknya kapcsán előkerestem a korábbi babaruháimat, amit  ebből az anyagból készítettem. Ha már piros, hozzátettem még egy kötött kardigánt is. Fogadjátok szeretettel!

Piros pöttyös Barbie ruhák

Gondoltátok volna, hogy még további ruhák is készültek ebből a pöttyös anyagból? (Bár a fotón úgy tűnik, hogy más árnyalatú az anyag, de ez csak a fotózásnak köszönhető. A rózsaszíneket még én fotóztam, a többit már kiadtam fotózásra.) A középső ruha igen népszerű volt, míg a jobb oldalit a férjem csak terhes ruhának hívta. :-)

piros-pottyos2-by-baniko

Ha kíváncsi vagy a további babaruhákra, iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le az újdonságokról.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: