PöttömShop - Minden egyes napját imádom a munkámnak! | baniko műhelye

PöttömShop - Minden egyes napját imádom a munkámnak!

Subicz Erika vagyok, a PöttömShop gyermekcipő webáruház tulajdonosa, kétgyermekes anyuka. Budapesten, a 16. kerületben nyitottuk meg Gyerekcipő- és Ruházati üzletünket 2014. év elején (Cinkotai Pöttöm-Pláza néven), majd a növekvő igényekre reagálva júniusban már a webáruházunkat. Közgazdasági szakközépiskolába jártam, majd Kecskeméten tanítói szakon diplomáztam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon szeretek gyerekekkel foglalkozni, így nem volt kérdéses számomra, hogy miután két gyerkőcömmel itthon voltam gyesen milyen munkát is keressek. Tudtam, hogy valami "sajátot" szeretnék dolgozni, amiben igazán kiélhetem kreativitásomat, talpraesettségemet és közben gyerekekkel is foglalkozhatom. 

Kétgyermekes anyaként a hosszú évek tapasztalatát gyűjtöttem össze, ami sokat segít abban, hogy mostanra tudjam, hogy mi a legjobb a gyerekek lábának...és ezzel együtt mi a legjobb egy anyának! Szinte minden gyerkőc elsőre megszereti a Pöttöm-hangulatot! A barátságos kis üzlet, a játszósarok...és persze az ajándék a vásárlás végén mind-mind segítenek a gyerkőcöknek ellazulni és megszeretni a cipővásárlás "gyötrelmeit" . Minden egyes napját imádom a munkámnak. Szerencsésnek érzem magam, hogy a hobbim a munkám! :))) 

Ha Te is azt tapasztaltad, hogy nálatok is nehéz dolog a cipővásárlás, ha úgy érzed, hogy gyermekednek többre van szüksége, mint egy futószalag-módon megvásárolt cipőre, szandálra...illetve, ha te is fontosnak tartod, hogy a gyerekcipő-vásárlás élmény és ne nyűg legyen az egész család számára, akkor gyertek el hozzánk, vagy rendeljetek online webáruházunkból!

Én tényleg minden gyerekcipőt úgy adok el, mintha a saját gyerekemnek adnám. Minden gyerkőcnek és persze a szülőknek is a lehető legjobbat akarom, mind a minőséget mind az egészséget illetően - ebben nem kötök kompromisszumot! 

 

Erika és a PöttömShop felajánlása:

Egy 5.000,- Ft értékű ajándékutalvány, melyet a szülinapi játék időtartama alatt a baniko webshopban, 9500Ft feletti vásárlók között sorsolok ki. Az utalvány 2017. február 28-ig váltható be a PöttömShop webáruházban.

Honlap: www.pottomshop.hu

Blog: http://pottomshop.blogspot.hu/

Facebook: www.facebook.com/pottomshop.hu


 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: