Romantikus párna karácsonyra ajándékba | baniko műhelye

Romantikus párna karácsonyra ajándékba

Végre elkészültem a romantikus párnával! Épp ideje volt, mert nálunk most vasárnap már előkarácsony Bogi szülinappal egybekötve. Van pár rokonunk, akikkel karácsonykor, ill. a két ünnep között már nem találkozunk, így Bogi szülinap kapcsán ez remek alkalom egy közös családi összejövetelre. Már csak azért is, mert szeretnénk, ha Bogi december 18-ai szülinapja nem folyna egybe a karácsonnyal. Rendszeres olvasóim talán emlékeznek arra az augusztusi bejegyzésemre, melyben megmutattam milyen anyagokat vásároltunk augusztusban a Meseboltban ehhez a romantikus párnához. A párnát férjem nagybátyjának a feleségének szánom karácsonyi ajándékba köszönetképpen a közös nyaralásért. Balatonarácsi nyaralójuk nagyon inspiráló volt számomra, így nem volt kérdés, hogy muszáj varrnom valami odavalót. Már nagyon várom a vasárnapot, hogy odaadhassam a párnát. :-) Remélem Beának is tetszeni fog! (Lali, nem elárulni Beának a meglepit.) romantikus-parna-by-banikoVégül nem a fehér csipkét használtam fel, hanem később vettem hasonló krém színűt. Ez kb. olyan színű, mint a rózsás anyag alapszíne, s ez jobban passzolt az egész párnához. Alulra cipzárt varrtam, persze elsőre rosszul szabtam ki az anyagot (szerencsére többet, így le lehetett vágni a felesleget), ill. alul is előbb összevarrtam gondosan ügyelve a csíkokra. Aztán ráeszméltem, hogy jobb lenne külön huzat, annak ellenére, hogy maga a párnabetét is mosható. De azt hiszem egész jól sikerült a cipzárbevarrás is, még a csíkok is passzolnak. Összességében véve én elégedett vagyok vele, nekem tetszik!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: