Romantikus párna | baniko műhelye

Romantikus párna

Tegnap banki ügyek intézése kapcsán a XI. kerületbe kellett mennünk férjemmel. Utána benéztünk az Allee Bevásárlóközpontba, nevezetesen a Mesebolt ott található üzletébe. Mint mindig, most is nagyon sok szép anyag közül lehetett választani. Gondoltam körülnézünk párna ügyben, amit balatonarácsi vendéglátónknak szeretnék ajándékba készíteni, s férjem segít kiválasztani a színben összepasszoló anyagokat. (Hiszen ő illusztrátorként nálam sokkal jobban ért a színekhez, s jobban össze tudja párosítani a textíliákat is.). Kezdetben szürkéskék színösszeállításban gondolkodtunk, de aztán megláttuk ezt a zöld-bézs csíkos anyagot, s egyből megtetszett mindkettőnknek. Innentől kezdve már igen hamar megtaláltuk a hozzá illő virágos anyagot. Az pedig nem volt kérdéses, hogy valami csipkét is választok hozzá, hiszen Bea (vendéglátónk) anyukája szeretett és tudott is horgolni, így rengeteg csipke terítő díszíti az arácsi nyaralót.

Íme a leendő romantikus párna anyaga

Még be kell avatnom az anyagokat, de már alig várom, hogy dolgozhassak velük. Szerencsére jövő héten már mennek oviba a gyerekek, így a többi elmaradt ötletem mellett, a párna megvarrására is sort kerítek. Addig is olvassátok a blogot, s figyeljétek a párnát!  

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: