Ruhából szoknya | baniko műhelye

Ruhából szoknya

Pár éve a Teszveszen vettem egy ruhát. Párszor volt rajtam, mert a mintája nagyon tetszett. De sajnos mellben szűk volt, s ezen semmilyen igazítás nem segített volna. Mivel kidobni, elajándékozni sajnáltam - biztos Ti is jártatok már úgy, hogy szívetekhez nőtt 1-1 ruhadarab -, ezért tavaly nyáron átalakítottam. A ruhából készítettem egy szoknyát.

Ruha átalakítás előtt A ruha átalakítás előtt

 

A fekete, mell alatti  övrészt lebontattam, készítettem egy gumiházas derékrészt belőle, s rávarrtam a maradék szoknyára, miután levágtam a kívánt hosszra azt is. Íme a végeredmény:

Ruhából átalakított szoknya És ilyen lett utána a szoknya

 

Tehát, ha van a szekrényetekben megunt, kinőtt ruhadarab, próbáljátok meg átalakítani, mielőtt végleg megszabadulnátok tőle. Jó átalakítást kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: