Sapkapróba | baniko műhelye

Sapkapróba

Pár napja az Aldiban fonalvásár volt. Inkább fiús színű fonalakat lehetett kapni, de volt köztük egy nagyon szép őszi színű, színátmenetes fonal, aminek nem bírtam ellenállni. Természetesen hazaérve azonnal elő kellett vennem a zoknikötőtűimet, s kipróbálni a fonalat. Mivel egy sapka lényegesen rövidebb idő alatt készül el, mint egy kardigán, ezért az lett a próbadarab. Mostanság rászoktam, hogy 5 kötőtűvel kötöm a sapkákat is, nem csak a kardigánok ujját. Ráadásul egy nagyon jópofa minta kerekedett ki a fonalból. A sapka tetejére pedig egy pom-pom került. A fonal összetétele: 75% gyapjú, 25% poliamid. Gépben is mosható, s megtartja a színét. sapkaproba

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: