Sikkes kis pöttyös | baniko műhelye

Sikkes kis pöttyös

Természetesen szülinapi ajándékba készült ez a neonzöld pöttyös, horgolt csipkével díszített, vállra akasztós, bélelt bevásárlótáska. Belül egy kis zseb a pénztárcának. Hát nem sokkal sikkesebb egy ilyen táskával járni bevásárolni, mint egy nejlonzacskóval? Ráadásul kis helyen is elfér, a retikülünk állandó tartozéka lehet. :-)

Sikkes pöttyös bevásárló táska Sikkes pöttyös, vállra akasztható bevásárló táska

 

Előlről nézve Elölről nézve

 

A háta végig pöttyös A háta végig pöttyös

 

 

Belső zseb Belső zseb

 

Horgolt csipkeszalag Horgolt csipkeszalag

 

Szabi szülinapján egy tengerészstílusúra kaptam karácsonyi megrendelést. :-) Így legalább nem kell törnöm a fejem, hogy mit kapjon az illető karácsonyra. Már csak a design a kérdés. De már azzal kapcsolatban is vannak ötleteim.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: