Skipper első ruhája | baniko műhelye

Skipper első ruhája

Jelentem Barbie összes testvéréből akad itthon most már egy példány. :-)) Így teljes a család. A legelső megvásárolt testvér, a legidősebb húg, Skipper volt. Én kevésbé szimpatizálok a leányzóval a behajlított keze (sokkal nehezebb öltöztetni, mintha ki lenne nyújtva neki a keze) és a haja miatt, de Bogi szereti. Nemrég - szintén az apródon - beszereztem egy Stacie babát is (középső tesó). Most azonban Skipperen volt a sor, hogy ő is kapjon egy új ruhát. Pontosabban egy elsőt. Mert eddig csak eredeti, bolti ruhái voltak. Még nem sikerült tökéletesre, de szerintem elég kislányos lett a magasan záródó nyakkal. Mivel a múltkor rendeltem apró gombokat a kötött pulcsikhoz, de túl aprónak találtam, ezért a ruhák díszítésére fogom őket felhasználni. :-) Egyedi Skipper babaruha

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: