Szia Kajla vagyok! Leszel a barátom? | baniko műhelye

Szia Kajla vagyok! Leszel a barátom?

Ugye ismerős a fenti mondat? Esetleg Te is hallottál már hasonlót kislányodtól, kisfiadtól? A válasz pedig egyértelmű: Leszek! :-) És már el is indult a két kisgyermek homokozni, babázni, autózni, játszani. Mi sem természetesebb, együtt élik meg a kalandokat, az élményeket. De mi történik akkor, ha nincs vele a barátja, vagy Te a biztonságot jelentő anya vagy éppen alszik, orvoshoz kell mennetek, esetleg hosszú útra indultok stb.? Ilyenkor jól jöhet egy "anyapótló", egy új kisbarát, aki segít átvészelni ezt az átmeneti időszakot. Ebben lehet segítségedre legújabb szerezeményem Kajla, a kutyus.

Kajla egy nem mindennapi aprócska, kb. 20 cm magas plüss kiskutya. A kisgyerekekhez hasonlóan nyitott a világra, szereti felfedezni a körülötte lévő dolgokat, és folyamatosan kalandokba keveredik. Egyszóval kíváncsi, mint egy kisgyermek. Viszont van egy különleges ismertetőjele: apró gombszemei vannak, melyek nemhogy nem voltak egyformák, de még az egyik kisebb  is, mint a másik. Ráadásul még egy nagy folt is éktelenkedik rajta. És szülei sem véletlenül a Kajla nevet választották neki, hiszen a jobb füle álmosan lekonyul, a bal pedig úgy mered az égnek, mintha mindig éberen figyelne.

Kajla egy napon elhatározta, hogy elindul felfedezni a világot, és hozzá hasonló barátokat keresni.

Kajla formája és megjelenése

  • Kajla szabásmintáját úgy fejlesztettem ki, hogy könnyű legyen kézbe venni még egy apróság számára is.
  • Kajla teljesen egyedi design, a szabásmintát, az arckifejezését férjemmel együtt találtuk ki.
  • Hátoldalát pihe-puha, lágy tapintású 100% PES mikropolárból készítettem, a teste elejéhez pedig nagyon jó  minőségű, 100% pamut, szemet-lelket gyönyörködtető színes designer textilt választottam.
  • Szemeihez gombot használtam, ezért biztonsággal 3 éves kor fölött ajánlom, de akkor is szülői felügyelettel.
  • Tömőanyagnak 100% szilikonizált poliészter golyócskákat használtam, mely mosás után is könnyen megszárad.

Kajla tisztítása

Természetesen 30 fokon, mosógépben is bátran moshatod. Tanácsos azonban mosózsákban és azonos színűekkel mosni, így tovább meg tudod őrizni a minőségét. Persze a legbiztosabb, ha kézzel mosod ki.

Kajla meséje: Kajla világgá megy c. mese

Azt gondolom minden felnőtt és gyermek szereti a meséket. Ezért felkértem Nezvál Eszter meseterapeutát, a Mesefészek megálmodóját, aki egyébként maga is három gyermek édesanyja és rajong a mesékért, hogy írjon Kajlához egy történetet. Ha kíváncsi vagy Kajla kalandjaira, olvasd el az alábbi rövid részletet és iratkozz fel a folytatásért, és hogy megtudd kikkel találkozik Kajla vándorlása során!

 

Ha pedig Te is szeretnél egy új barátot kislányodnak, kisfiadnak, kattints a képre és nézz körül a webáruházban!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Örömmel és mosollyal teli olvasást és játékot kívánok!

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: