Szívecskés anyagok | baniko műhelye

Szívecskés anyagok

Ha valahol anyagboltba boltom, biztos bemegyek, hogy megnézzem van-e valamilyen szép Barbie babaruhának való anyag. Persze van egy-két fix beszerző helyem. Az egyik ilyen a TeszVesz. Sokszor olcsóbban sikerül olyan alapanyaghoz hozzájutnom, mint, amit a boltban is látok. Még úgy is, hogy hozzájön a postaköltség.

A héten szintén rendeltem pár babarózsaszín, szívecskés anyagot. Természetesen mindegyik 100% pamut anyag, s amerikai designer tervezte. Azért a csomagba beleválogattam egy epres anyagot. Ebből lehet, hogy kivételesen nem ruhát, hanem egy kislány táskát készítek. Ill. rendeltem egy zöld-rózsaszín, haránt csíkos anyagot is. Ez Andi barátnőmnek biztos bejönne. Szívecskés anyagok Barbie baba ruhához  

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: