Szívecskés kislánytáska | baniko műhelye

Szívecskés kislánytáska

Megrendelésre készítettem ezt a cuki, sok szívecskés lányka táskát egy 2 éves kislány szülinapjára. Eredetileg a "sütiboltos táskám" tetszett meg az anyukának, de az idő rövidsége miatt, nem volt lehetőségem beszerezni az anyagot. Így a sok lányos anyagból erre esett a szülők választása (mindenképpen rózsaszínt szerettek volna), ebből született meg a táska. Szívecskés kislánytáskaSzívecskés kislánytáskaMivel apró mintás az anyag, a díszítés okozott egy kis fejtörést. Ráadásul a többi anyaghoz képest, kicsit fakóbb színe is volt, így az élénk színek szóba sem jöhettek. Végül a farmeranyag mellett döntöttem, amit gombokkal és szatén rózsákkal igyekeztem feldobni. Persze csak nagyon minimálisan, hiszen egy kis csöppség ajándékáról volt szó. Ami a záródást illeti, megmaradtam a cipzárnál, bízva benne, hogy több évig fogja hordani a kislány a táskát, s későbbiekben a cipzár jobb megoldás lesz a tépőzárnál. Az elejére pedig egy nagy farmer szívet és szaténrózsákat varrtam. Farmer szívvel és gombokkal díszítettem a táska hátoldalát.    

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: