Szülinapi akció - Most én adok ajándékot Neked! Kéred? | baniko műhelye

Szülinapi akció - Most én adok ajándékot Neked! Kéred?

Ma van a 42. születésnapom, amit ma egy szűkebb rokoni körben ünnepeltünk meg. Idén már a gyerekek is készítettek nekem saját maguk által tervezett ajándékot.  Bogitól (7 éves) például egy labirintust kaptam, aminek az egyik végén Szabi-Bogi-Anya áll, s Apához kell megtalálni az utat, miközben szívecskéket kell összegyűjteni. Hát nem aranyos és kreatív? (Karácsonyra egy lovacskás színezőt kaptam, amit ő rajzolt.) Szabi pedig egy lenvászon táskára rajzolt nekem egy Mamzilla névre (mert hogy néha így is szólítanak itthon) hallgató szörnyet. :-) 

Biztos vagyok benne, hogy Te is szereted a meglepetéseket. Ugye milyen jó érzés kinyitni az ajándékokat, s mennyire örülünk mi felnőttek is, ha eltalálják azt, amire vágyunk? Ez nincs másképp a gyerekeknél sem. Soha nem felejtem el, mikor Bogi valamelyik karácsonyra egy hajlítható kezű-lábú Barbie babát kapott a Jézuskától, és utána megkérdezte Tőlem, hogy: "Anya a Jézuska honnét tudta, hogy én erre vágytam?" Ennél nagyobb boldogság nem kell egy anyának! Látni, ahogy a gyereke szívből örül.

Hogy ne csak nekem legyen örömteli a mai nap, arra gondoltam, hogy Téged is megajándékozlak, hogy együtt ünnepeljünk. Csak mert olyan jó érzés adni és kapni!

Mától kezdve egy héten keresztül január 23-án éjfélig 42% kedvezménnyel tudod megvásárolni a karácsonyi kollekció teljes készletét, többek között a képen látható Üveggömbök névre hallgató Barbie babaruhát! Ehhez nem kell mást tenned, mint a

Happy42

kódot beírni a webáruházban a kosár oldalon a kupon beváltása mezőbe, majd rákattintani a "Beváltás" gombra. (A kupon beváltásával kapcsolatban ITT találsz további segítséget.) 

Kattints a képre, és nézd meg az akcióban részt vevő babaruhákat!

Siess, nehogy lemaradj, mert a kollekció limitált!

 

Nagy ölelés!

B.Aniko

 

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: