Szülinapi nyuszi | baniko műhelye

Szülinapi nyuszi

Bogi és Szabi hivatalos egy csoporttársuk szülinapjára jövő héten. Mivel anyukájuk Barbie ruhát kért tőlem ajándékba, ezért gondoltam, hogy saját készítésű ajándékokat fogok készíteni a ruhák mellé a kislánynak. Mivel közeleg a húsvét, s pár napja a Facebookon már közzétettem egy nagyon cuki, varrott nyuszit, úgy döntöttem, hogy én is megvarrom Csengének. Mert ki ne szeretné a nyuszikat? Aki kevésbé tud varrni, de mégis el szeretné készíteni, az itt talál egy nagyon jó kis képes összefoglalót, természetesen a sablonnal együtt. Csenge-nyuszi Nálunk a gyerekek már lecsaptak a nyuszira, úgyhogy nekik is kell majd valamit varrnom. Szabival már ki is választottunk szintén erről az oldalról egy barátságos szörnyet. :-) Mivel Csenge kedvenc színe a rózsaszín, kék és a lila, ezért született meg ezekben a színekben a nyuszi. Jövő héten még egy pakolós kistáskát is szeretnék varrni, természetesen a kedvenc színeiből. nyuszi-tojasokkal

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: