Szülinapi póni bébiplüssből | baniko műhelye

Szülinapi póni bébiplüssből

Ahogy egy korábbi bejegyzésemben már írtam, szeptemberben 3 szülinapra is kaptak meghívót a gyerekek + volt egy családi is. Ebből az egyikre Bogi sajnos nem tudott elmenni, részben, mert ugyanaznap volt, mint a családi szülinap, ill. időközben meg is betegedett. De hát azért az ajándék nem maradhatott el. :-)) Az ajándék nem volt kérdéses Bogi immár 4. éve vegyes csoportba jár az oviba. Tavaly barbie, ló- és póniőrület volt a lányok körében, (otthon  nemegyszer négykézláb nyerítve járt-kelt a lányom), s úgy tűnik ez idén is folytatódik. Így már meg sem lepődtünk, hogy Ágica szülinapjára egy lovardába kaptunk meghívót. :-)) Nagyon örültünk neki, mert bár Bogi még nem mondta, hogy szeretne rendszeresen lovagolni, de ha elmegyünk rendezvényekre, s van lovaglási lehetőség, nem hagyja ki. Az ajándék ötlete egyből adta magát: egy pónit vagy lovat (esetleg unikornist) varrok az ünnepeltnek. Gyorsan szétnéztem a neten szabásminta ügyben, mert kb. 2 nap állt a rendelkezésemre az ajándék elkészítésére. Azt akkor még nem tudhattam, hogy az eső elmossa a szülinapot, s az esőnap pedig egybe fog esni a családi szülinappal, a betegségről pedig már ne is beszéljek. Szóval egyszerű póni szabásminta beszerezve, jöhetett az anyagválasztás. Már többször említettem, hogy szeretem spájzolni az anyagokat, így nem okozott nagy nehézséget kiválasztani a megfelelő anyagot. Épp pár hete szortíroztam az anyagjaimat fajták, típusok szerint, így csak elővettem a polár, plüss feliratú jó nagy dobozt, s már tudtam is miből lesz a póni. Még szeptember elején rendeltem Totorohoz szürke bébiplüsst Huszár Krisztinától, aki Textilporta néven üzemeltet webáruházat. Persze Totoro még nem készült el, mert szabásmintát kell hozzá gyártanom, s az idővel, mint tudjátok hadilábon állok. Szóval már régóta ácsingóztam egy minky dot nevű bébiplüssről, amit kint az USA-ban főleg babatakarókhoz és egyéb finom babacuccokhoz használnak, így amikor Krisztinánál láttam, rögtön lecsaptam a rózsaszín, sárga, kék színekre. Na mit gondoltok milyen színeket választottam a pónihoz? Hát persze, hogy rózsaszínt és sárgát. Jól gondoltátok! Nem csigázom tovább a kedélyeket, ilyen lett a meglepetés póni. (Csak egy apró megjegyzés: a szemével még mindig nem vagyok elégedett. Ha 5x nem bontottam le őket, akkor egyszer sem. De azt hiszem az ünnepeltet ez nem zavarta. Sőt!!!) Én kicsi pónim ajándékbaA szülinap után a következő levelet kaptam Ágica anyukájától:

Nagyon szépen köszönjük a szülinapi ajándékokat! Ági mindennek örült,de a póniért teljesen odáig van! :-) Most is azzal alszik... :-)  Nagyon szuper lett! :-) Bogi annyira édes volt reggel. Ahogy meglátott,rögtön ment a szatyorért és kérdezte,hogy hol van Ági? Aztán odament hozzá,kipakolt mindent a zacsiból, elmondta, hogy mi micsoda és a végén elővette a pónit,és büszkén mondta,hogy "ezt a pónit pedig anyukám csinálta neked!". :-D  Nagyon cuki volt! :-)

A fenti levelet pedig egy fotó is alátámasztja. Nagyon édesek együtt! Ágica a pónivalAzt hiszem az ilyen örömökért és visszajelzésekért érdemes alkotni. :-)) Ha Nektek is tetszik a póni és az anyag, megtaláljátok Krisztinánál a Textilportán. Ha pedig varrtok belőle valamit, küldjétek el, hogy mások is megcsodálhassák. Alkotásra fel!  

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: