Szülinapi táska anyagából varrt Barbie ruhák | baniko műhelye

Szülinapi táska anyagából varrt Barbie ruhák

Egy korábbi bejegyzésemben már megmutattam, hogy milyen táskával leptem meg Andi barátnőmet szülinapjára. A táskának nagy sikere van, azóta mindenhová ezzel mászkál, le sem akarja tenni. Én ennek természetesen nagyon örülök. Mindig öröm olyat alkotni, ami mások, főleg az ajándékozott tetszését is elnyeri. Természetesen maradt még a mintás Amy Butler, ill. a Moda egyszínű anyagaiból, így a Barbie-k is gyorsan kaptak új ruhát.

Három verziót készítettem: az egyik ruhának rózsaszín a felső része, a másiknak khaki, a harmadikat pedig Amy Butler Daisy Bouquet anyagából varrtam. A szoknyarészük ugyanabból az anyagból van, de mivel a minta máshová esett, ezért mégis más. Díszítésként fehér rózsát, masnit használtam, ill. a harmadikra egy kitűző szerű virágot varrtam. Természetesen mindegyik Barbie kapott a ruhához egy pakolós táskát is. Szeretem ezeket a kiváló minőségű patcwork anyagokat, mert nem vesztik a színűket, nem fognak, s nem is mennek össze, ezáltal tartósak. Öröm velük dolgozni, ill. játszani is. Nektek melyik tetszik a három verzió közül?  

Amy Butler és Moda anyagokból varrt babaruhák

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: