Találd ki Te a nevét legújabb meseszereplőmnek! - Névadó nyereményjáték | baniko műhelye

Találd ki Te a nevét legújabb meseszereplőmnek! - Névadó nyereményjáték

A játék rövid leírása:

Segíts nevet találni legújabb meseszereplőm, egy kiskacsa számára. Ehhez nem kell mást tenned, mint:

- A FB-on közzétett kiskacsa fotó alatt kommentben megírni Te milyen nevet adnál a kiskacsának és, hogy kinek szeretnéd megnyerni a róla mintászott plüssfigurát és milyen alkalomból. 2017. március 25-én éjfélig lehet kommentelni, több nevet is javasolhatsz. A névadós szakaszban beküldött trágár, obszcén, jogdíjas, védett neveket nem veszem figyelembe. Fenntartom a jogot, hogy kizárjam a nyereményjátékból a szabályoknak nem megfelelő neveket.

- Március 26-án a beérkezett nevekből 3 nekem tetszőt fogok kiválasztani, amire március 27-29 között újra szavazni lehet. A legtöbb szavazatot kapott név lesz az új meseszereplő neve.

- A nyertes nevet kitaláló személy pedig megnyeri a plüss kiskacsát a hozzá tartozó mesével együtt.

- A nyertes nevét március 30-án teszem közzé a FB-on.

 

A nyereményjáték időtartama és szakaszai:

A játék két szakaszból áll: névjavaslatok gyűjtése, majd a 3 legjobb név közül a végső kiválasztása közönségszavazattal

Névjavaslatok gyűjtése:  2017. március 20-25-én éjfélig.

A beküldött nevek közül 2017. március 26-án hármat kiválasztok, melyekre szintén a FB-on egy új bejegyzésben lehet szavazni 2017. mácius 27-29. között.

A legtöbb szavazatot kapott név kihirdetése, a nyertes közzététele: 2017. március 30.

 

Jelentkezési feltételek:

A névadó játékban való részvételhez nem szükséges vásárolni. A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött, Facebook profillal rendelkező magánszemély.  A versenyben nem vehet részt a szervező, valamint azok közvetlen családtagjai. A kommentben adott névjavaslattal vagy javaslatokkal, ill. a kiegészítő kérdésre adott válasszal a játékos automatikusan elfogadja a játékszabályzatot és annak feltételeit, valamint hozzájárul az esetleges nyerés esetén a nevének közzétételéhez.

A Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

 

Nyertes és nyeremények:

A nyertes nevet és a név kitalálóját 2017. március 30-án teszem közzé a FB-on. A nyertes nevet kitaláló személy megnyeri a plüss kiskacsát a hozzá tartozó mesével (PDF formátum) együtt. A nyeremények kizárólag ’a kapott formában’ fogadhatók el, vagy elutasíthatók, más nyereményre vagy készpénzre be nem cserélhetők. A nyertes vállalja, hogy eredményhirdetés után 5 napon belül felveszi velem a kapcsolatot a részletek megbeszélése végett a kapcsolat@baniko.hu e-mail címen.

 

 

 

 

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: