Táskadesign - Táska magamnak | baniko műhelye

Táskadesign - Táska magamnak

A múltkor a Tchibo oldalára tévedtem, s egy nagyon klassz, pakolós táskát láttam. Nem tudom Ti vásároltatok-e már a webáruházukban vagy a boltban, de egy percig elgondolkodtam a megvásárlásán. Így néz ki a táska. Semmi extra, engem inkább a színvilága fogott meg.

Eredeti táska

Eredeti táska

 

Tchibotaska_belulrol

Táska belülről

Aztán jött az isteni szikra, hogy mi lenne, ha megvarrnám valami vastagabb, strapabíróbb anyagból. Abszolút az én színeim jelennek meg a táskán, s a kedvenc szoknyám is ilyen mintás.

Siófokon_2012

Nem tudom látszik-e, hogy a szoknyámnak abszolút ugyanez a színvilága. Talán a sárga kicsit halványabb, pasztelesebb. A fotó egyébként a tavalyi siófoki nyaraláson készült.

Férjem javaslatára Photoshopban összedobtam pár tervet a táskára. Nektek melyik tetszik? Én még nem árulom el, hogy nálam melyik a befutó, inkább megmutatom, ha megvarrtam.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: