Táskaszörny | baniko műhelye

Táskaszörny

Férjem, egészen az utolsó pillanatig nem tudta, hogy minek fog beöltözni Halloweenkor. De, bevallom őszintén, nem tartott sokáig, amíg kitalálta. Otthon talált egy fekete táskát, ebből készített egy szörnyet, amit aztán a fejére húzott. Hogy kilásson a táskából, keresett egy vékony anyagot, amin átlát. Mivel az anyagaim között pirosat talált, ezért ebből lett a szája, s ezen keresztül nézett ki. A szörny fogai fehér filcből készültek, s ahol hiányzik a foga, ott kukucskált ki. alakul-a-szorny-jelmezA szemek pedig Auchanban vásárolt olcsó zöld karácsonyfa gömbből készültek. Erre ragasztott piros és fehér öntapadós matricákat. Majd a gömbök végének kivágott 2 kicsi lyukat, s hátul összekötötte őket, hogy ne essenek le. keszul-a-szorny-jelmezÉs végül elkészült a táskaszörny: apa-szornyAzért egy picit én is segítettem: a piros anyagra kézzel ráfércelt fogakat én varrtam rá belülről a táskára. :-) A következő bejegyzésemben pedig megmutatom, hogy minek öltöztek be a gyerekek. Tartsatok velem akkor is.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: