Tavaszi hangulatban | baniko műhelye

Tavaszi hangulatban

A babák már nagyon panaszkodtak, hogy itt a szép napsütéses március, lekerültek a télikabátok, a lányok egyre rövidebb szoknyát hordanak az utcán, s nekik nincs egy új ruhájuk sem. Így muszáj volt varrnom nekik valami újat, valami szépet. Az anyagok közül - tavasz lévén - egy virágosra esett a választásom. Mindenki kapott 1-1 ruhát más díszítéssel. Van, aki V-nyakút, van, aki félvállasat, s van, aki pánt nélkülit.

Tavaszi hangulatban

Ti melyiket vennétek fel? Feliratkoztál már a hírlevelemre? Ha még nem, a bejegyzés végén megteheted.

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: