Tavaszi megújulás... | baniko műhelye

Tavaszi megújulás...

A tavasz a megújulás időszaka. Ilyenkor nemcsak a természet kezd új erőre kapni, hanem mi is emberek: lassan újra kinyílunk, egyre többet mosolygunk, egyre többet vagyunk szabad levegőn, megpróbáljuk szervezetünket is méregteleníteni, "felturbózni". Remélhetőleg hamarosan lecserélhetjük télikabátunkat is egy könnyű, kellemes tavaszi kabátkára. (Bogi már a nyárról álmodozik, amikor elég csak egy papucsot, szoknyát és persze trikót felvenni, mert ő éjjel-nappal, télen-nyáron abban járna.) Tavasszal alaposabban rendet teszünk a lakásban, megszabadulunk a feleslegessé vált dolgainktól, színesebbé varázsoljuk a környezetünket - pl. elővesszük a tavaszi függönyeinket, díszpárnáinkat (vagy éppen varrunk egy újat) vagy vásárolunk 1-2 új kiegészítőt (pl. új gyertyatartót, gyertyákat). Én is így tettem: úgy döntöttem, hogy megújítom az oldalam. Az elmúlt pár hónap alatt már jobban körvonalazódott bennem, hogy mit is szeretnék, s ennek megfelelően átalakítottam a menüpontokat. Az új sablonnak köszönhetően pár dolog máshová került, de remélem azért könnyen megtaláljátok. Azoktól pedig, akik épp ma olvasgattak, elnézést kérek, hogy ebbe a kuszaságba, felújításba belecsöppentek. Bármilyen észrevételt szívesen fogadok! Köszönöm az eddigi figyelmet, s remélem a jövőben is velem tartotok.  

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: