Telefontartó ajándékba | baniko műhelye

Telefontartó ajándékba

Véget értek az érettségik, így férjem nagylánya, Tamara is "éretté vált". (Még a felvételi miatt hó végéig izgulhatunk.) Ebből az alkalomból meghívtuk őt a Trófea Grill Étterembe egy közös ebédre, ahol ajándékba kapott tőlünk egy okostelefont érettségi ajándékként. Látnotok kellett volna azt az örömöt, mikor kibontotta a csomagot. Felsikoltott örömében, s még a keze is remegett a doboz kinyitásakor. Régóta vágyott egy új telcsire, ami nem mellesleg okos is, már ott tartott, hogy az első nyári munka keresetéből szeretett volna venni magának egyet. Mi szerencsére megelőztük... :-) A telefonhoz vettünk neki egy szilikon, esésbiztos tokot is, de azért egy kézműves telefontartó is jár a telcsihez. Ehhez együtt kiválasztottuk az anyagot (piros-kékre esett a választá) az itthoni kínálatból, s tegnap este el is készült a tartó. DIY telefontartó okostelefonhozPirossal varrtam össze a több réteg anyagot, s az egyik oldalán legalább 10x lebontottam a varratot, mert nem voltam vele elégedett. (Az egyikkel most sem vagyok, de tudom, hogy Tamus nem ezt fogja nézni.) DIY telefontartó   És nem mellesleg kipróbáltam az újonnan rendelt patentokat a patentfogóval együtt. Nagyon könnyű használni. :-)) DIY telefontartó1Legközelebb hozok egy tutorialt is, mert több telefontok is van készülőben. :-)) Addig is jó alkotást kívánok. Ha nem tudod, hogy mit varrj, nézz körül Pinterest oldalamon is.          

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: