textilfigura | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

Számomra illusztris vendég járt ma az otthonomban.

Tudjátok milyen jó érzés az, mikor egy hozzád hasonló alkotó, vállalkozó -, akit már régóta követsz, figyeled a munkásságát, jó esetben irigykedsz (pozitív értelemben) és felnézel rá, hogy szeretnél te is egyszer eljutni arra a szintre, - felfigyel egy posztodra és segítséget kér? Hát ez megfizethetetlen. Minden másra pedig ott van az a bizonyos kártya. Na én így jártam a múlt héten.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: