Textiljáték-készítés | Bakonyi Anikó | baniko műhelye

"...mert mindenkinek kell egy mackó..." - 3. textiljáték-kiállítás Székesfehérváron

"...mert mindenkinek kell egy mackó..." - ezzel a címmel nyílt meg szombaton Székesfehérváron a Vörösmarty Mihály Könyvtár Gyermekrészlegén a már végzett és végzős textiljáték-készítők műveiből egy játékkiállítás. A kiállítás szervezője a Phrenos Művészetterápiás- és Bábpedagógiai Központ, valamint a Jenka Stílusiskola. Én is azon szerencsések közé tartozom, akik meghívást kaptak erre az eseményre, mivel én is ezekben az iskolákban szereztem meg tudásomat Bago-Somogyi Brigitta művészetterapeuta és Jenka szabómester segítségével.

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: