tojásos doboz | Bakonyi Anikó | baniko műhelye
Kakasok tojáskarton dobozból

Húsvéti készülődés, avagy tippek a tojástartó kreatív felhasználására

Húsvét közeledtével rakásszám vásároljuk a tojásokat. Egyrészt, mert az ünnepi reggeli része, másrészt pedig a locsolókat illik piros tojással várni. Azt tudtad, hogy a tojás az életet, a feltámadást és a termékenységet szimbolizálja? Na de vajon mi lesz azzal a sok tojástartóval, amire már nincs szükségünk? Jó esetben megy a szelektív kukába. De mielőtt kidobnád, egy kis kézművességre buzdítalak. Összeszedtem pár ötletet, hogy mit készíthettek belőlük közösen gyermekeddel:

Üdvözöllek műhelyemben!

Gyerekeimmel egy képen

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Mézes-Bábos Mesefesztivál, Telezsák kézműves vásár
2018. december 6-7.
Óbuda

Római parti piac
2018. december 8., 8-13 óra
1031 Budapest, Nánási út 47-49.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: