Tökkisasszony | baniko műhelye

Tökkisasszony

Ahogy korábban már említettem, november 1-jén Halloween partira voltunk hivatalosak Tamusékhoz. Idén mindenkinek be kellett öltözni, nem csak a gyerekeknek. Könnyen elkészíthető jelmezt szerettem volna, amiben akár egész este jól érezhetem magam. A neten jelmezötletek után

kutakodva, teljesen véletlenül rábukkantam erre a kalapocskára, ami egybevágott az én elképzeléseimmel is. hat-ettes-2Ugyanis kitaláltam, hogy a férjemtől kölcsönkérem az egyik narancs felsőjét, s arra varrok fekete szemet és szájat, mintha faragott töklámpás lennék. Ezt kombináltam össze a kalapocskával. A kalap elkészítésének menete megtalálható ITT. tokkisasszony-by-banikoAz enyém nem lett ennyire pufi, de mindenki megdicsért, hogy milyen ötletes a jelmezem. Tökkalap

Mindenkinek szívből ajánlom, aki egyszerű jelmezt szeretne készíteni Halloweenre.

Tarts velem holnap is, akkor megmutatom, hogy a férjem minek öltözött. :-)  

Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkekről babázás; mese; játék; textiljáték-készítés, azon belül is varrás témában, akkor iratkozz fel blogértesítőmre, így biztos elsőként értesülhetsz a legfrissebb blogbejegyzésekről:

 

Megosztás

Szólj hozzá!

Üdvözöllek műhelyemben!

Portréfotó Bakonyi Anikó

Bakonyi Anikó textiljáték-készítő vagyok, a baniko műhelyének tulajdonosa és megálmodója, a designer textilek szerelmese. Ezekből a csodás anyagokból varrok vidám, színes, cuki ajándékokat (pl. plüssfigurákat, dekorációs termékeket) bármilyen alkalomra, legyen az szülinap, karácsony, húsvét, babalátogatás, esküvő vagy épp ballagás.

Blogomban többek között a babázásról, játékokról, textiljáték-készítésről, vállalkozóvá válásom rögös útjáról, valamint egyéb gyerekneveléssel, mesékkel, meseterápiával kapcsolatos témákról is olvashatsz. Ha pedig ezekkel kapcsolatos kérdésed van, írj nekem a kapcsolat@baniko.hu e-mail címre.
Örömmel és mosollyal teli alkotást és ajándékozást kívánok!


ITT TALÁLKOZHATSZ VELEM

Jelenleg személyesen nem tudunk találkozni piacokon, vásárokon.

Kategóriák

Címkék

Kövess a Facebookon is!

Kövess Instagramon!

További képes inspirációk

Már itt is megtalálsz: